Nog maar een paar weken en dan is het weer zover: de 12e editie van de fameuze RCCR ! Eigenlijk wel de leukste en mooiste rit van het jaar. Een prachtige route met genoeg uitdaging voor de doorgewinterde rallyrijder, maar ook geschikt voor mensen die zoiets nog niet eerder gedaan hebben. Het team van Rally Events zorgt er ook dit jaar weer voor een professionele route.┬áDe kunst is vaak dat je de gedachtengang van de uitzetter moet leren begrijpen om de valkuilen te zien. ┬áHenny is een meester in het op het verkeerde been zetten van zelfs de meest doorgewinterde rallyrijders! Voeg daarbij het sfeertje op de locaties, de hulp van de vrijwilligers bij onoverzichtelijke toe- en afritten, het parkeren en de bewaking van de auto’s ter plaatse en je hebt het recept voor een geweldige dag! Het afsluitende diner en de prijsuitreiking met de evaluatie van de rit is ieder jaar weer een mooi einde van een lange dag waarbij de onderlinge banden tussen de verschillende equipes weer een stukje verstrekt zijn. Er worden nieuwe vriendschappen gesloten en de teams die elkaar al wat langer kennen, halen de banden weer eens aan. Onderlinge competities, hoger eindigen dan vorig jaar of in ieder geval hoger dan dat andere team… Het is ieder jaar weer een feestelijk gebeuren!

Inschrijven kan nog, al naderen we wel snel de deadline waarop de routeboeken met de namen van de teams naar de drukker gaan…

Deel dit bericht op: