Waarom zou je, met de winter nog in aantocht, toch nu alvast inschrijven voor de RCCR van eind mei 2016???

Simpel: snelle inschrijvers komen in aanmerking voor de VIP -status !

Vorig jaar introduceerden we de VIP-status voor een beperkte groep rijders; zij die als eerste hadden ingeschreven. De beste parkeerplekken op alle locaties, de autoruiten werden gereinigd tijdens de lunch, Bussumse watertorentjes onderweg, doosje autodrop in de tas, bloemen en slingers…. Zo’n pakket maakt de dag net even leuker! Vooral de gereserveerde parkeerplekken dicht bij de horeca werden erg gewaardeerd! En de jaloerse blikken van de niet VIP-rijders waren natuurlijk ook best leuk!Een beetje steken naar de concurrentie mag best: zou het toeval zijn dat een van de VIP-equipes ook nog winnaar werd??

Deel dit bericht op: