Het lijkt wel alsof er helemaal niets gedaan wordt in de periode tussen twee RCCR-evenementen in, maar niets is minder waar! De Rallycommissie komt maandelijks bij elkaar en de diverse leden zijn al druk bezig met de voorbereidingen: Er worden al gesprekken gevoerd met potentiele sponsoren en we rijden het hele land door op zoek naar locaties die passen bij onze rally, genoeg parkeerruimte hebben én beschikbaar zijn op D-Day. Als de locaties ( Start-lunch-finish) definitief zijn, dan kunnen de mannen van Rally Events de route verder uitwerken en op zoek gaan naar al die leuke straatjes en wegen, uitzichten en plekken om even stil te staan. In dat kader hebben we goed nieuws: De startlocatie is definitief , de lunchplek bijna rond en de finishlocatie zo goed als zeker! We hopen over een week alles definitief te hebben zodat we kunnen gaan werken aan de flyer die we medio december naar alle oud-deelnemers willen sturen. Het VIP pakket voor dit jaar belooft weer bijzonder te worden en ook aan het prijzenpakket wordt al druk gesleuteld..

Deel dit bericht op: