De eerste inschrijvingen staan inmiddels op de site ! Uiteraard staat de winnaar van vorig jaar ( Team Phoa) alweer als eerste op de lijst; zij schreven zich bij de prijsuitreiking gelijk in! 5 teams hebben zich ingeschreven zonder het merk of bouwjaar van de auto op te geven; dat kan tactiek zijn, maar kan natuurlijk ook betekenen dat ze nog een classic car aan het zoeken zijn of dat de restauratie/ reparaties nog niet klaar is… we wachten het in spanning af! Het deelnemersveld is tot nu toe zeer gevarieerd: er staan al Ferrari’s , Bentleys en een BMW, maar ook een Daf, een Lancia ( en wat voor één!), Mercedessen, Healeys en Alfa’s tussen. Het beloofd een prachtig deelnemersveld te worden !

Ondertussen zijn Henny en Jaap al druk met de route ; afgelopen week hebben ze voor het eerst een aantal varianten bekeken en gereden; daarbij letten ze natuurlijk vooral op de weg, maar vergeten zeker de omgeving niet! Het gerucht gaat dat er dit jaar weer een oversteek per pont in gaat komen en ook een stukje onverhard tussen zit…. Het is een hele kunst om een goede, gevarieerde route uit te zetten met genoeg uitdaging voor de geoefende rijders, maar ook rekening te houden met de recreatieve deelnemers die vooral van de uit- en vergezichten willen genieten. De RCCR werkt al een aantal jaren met Henny Miltenburg van Rally-Events en u zult begrijpen waarom dat is als we naar de succesvolle ritten kijken van de afgelopen jaren!

Deel dit bericht op: