Deelnemerslijst bijgewerkt t/m 1 maart. Alle locaties zijn bezocht, vastgelegd en ze zijn prachtig! We hebben het aangedurfd in deze route een pontje op te nemen! Henny Miltenburg van RallyEvents en onze eigen Jaap zijn voor 99% uit de route. Vanaf nu wordt deze nog een paar keer gereden om er zeker van te zijn dat alles klopt. De locaties van de bordjes wordt bepaald en de vragen worden gecontroleerd. Natuurlijk moet ook de ideale rijtijd bepaald worden, want die is van belang voor de uitslag straks. Henny kennende worden er nog wel een paar valstrikken en instinkers ingebouwd; het mag tenslotte niet té makkelijk worden!  In verband met de openingstijden van de startlocatie “uitspanning Oud Valkeveen” hebben we besloten al vanaf 9.00 uur te starten,  de deelnemers krijgen daar nog definitief bericht over. Het rallyschild wordt exclusief gesponsord door de Rabobank HVP; zij zullen ook met een aantal relaties deelnemen aan de rally. De rally cap wordt dit jaar wederom voorzien van het logo van Podotherapie het Gooi. Wijnhandel Eduard Mol stelt de bubbels voor de winnaars weer ter beschikking!

Deel dit bericht op: