Dat het Covid-19 virus en de overheidsmaatregelen hierbij nog niet zijn verdwenen mag duidelijk zijn. De toekomst voor onze leefregels is onduidelijk en niemand kan voorspellen hoe we in het voorjaar van 2021 met elkaar kunnen omgaan.

De RCCR commissie is echter positief dat de rally in mei 2021 door zal kunnen gaan. Vandaar dat  onze locatie manager Bart al weer op pad is gegaan om met alle locaties scenario’s te bespreken. We gaan daarbij vooralsnog uit van semi-beperkende maatregelen zoals die van kracht waren in de afgelopen zomer zoals de anderhalve-meter-samenleving en veel aandacht voor hygiëne, bezoekersstromen etc. Daarbij zijn we creatief gaan nadenken, samen met de locaties, om alles veilig en volgens de regels te organiseren. Dat zou kunnen betekenen dat er gewerkt wordt met tijdslots, dat u een plaats krijgt toegewezen op de locatie (een sectie), dat de catering naar u toe komt in plaats van andersom, dat de prijsuitreiking in een andere vorm wordt gegoten en dat er een dringende routing is op de locaties.

Het goede nieuws is dat onze sponsoren van 2020 nog steeds achter het project van het LUMC staan en ook in 2021 mee willen doen, dat we al ruim 50 aanmeldingen hebben en dat de route in principe klaar ligt. We hebben zelfs al een deel van het sponsorgeld kunnen uitbetalen in 2020 aan het LUMC zodat het onderzoek kinderhartrevalidatie voor kinderen na een openhartoperatie, toch gestart kon worden in 2020.

We stellen ons voor dat de 17e Rally op zaterdag 29 mei 2021 zal gaan plaatsvinden in de zon met een grote groep oldtimer rijders die allen rijden voor een goed doel en willen genieten van een mooie dag. Inschrijven kan via deze website op de plek ‘inschrijven’. Via deze website en via de mail houden we onze rijders en potentiële rijders op de hoogte van de organisatie van deze 17e Rally.

Deel dit bericht op: