De natuur en het voorjaarszonnetje lonken ons naar buiten terwijl Covid-19 ons maant binnen te blijven. Een lastige situatie voor velen van ons en zeer lastig om beslissingen te nemen voor de toekomst.
De rally commissie van de 17e Rotary Classic Car Rally komt in deze Corona tijd nog steeds maandelijks bij elkaar, uiteraard virtueel. Een werkgroep heeft zich gebogen over de opties om een Corona-proof concept te ontwikkelen, in overleg met de locaties en de routeplanner.

Wij geloven dat het gelukt is om op 29 mei 2021 een Corona-proof rit voor u te kunnen verzorgen. Dat betekent dat er slottijden zijn bij de start zodat er zo min mogelijk auto’s tegelijkertijd op één plek zijn. De briefing wordt digitaal verzorgd en u beleeft de hele dag in de eigen bubbel van uw auto waarbij de catering u wordt aangereikt door onze vrijwilligers (met mondkapje). Afhankelijk van de dan geldende maatregelen, zullen wij een feestelijke afsluiting ‘op anderhalve meter’ verzorgen óf u bij de finish een borrelpakket voor thuis meegeven. De uitslagen volgen dan digitaal.

Uiteraard staat het u vrij gedurende dag op zelf gekozen momenten ‘de benen te strekken’ maar alles is er op gericht om zo min mogelijk mensen tegelijkertijd op één plek bij elkaar te hebben.

De registratie voor de 17e RCCR is nog steeds open op deze website. Als u zich al heeft aangemeld, houden wij u uiteraard op de hoogte van de definitieve datum.

Deel dit bericht op: