Met pijn in ons hart – omdat we zó graag een mooie dag voor u wilden verzorgen – moeten we u laten weten dat we besloten hebben de 17e Rotary Classic Car Rally van 29 mei 2021 te verplaatsen naar zaterdag 18 september 2021.

We hebben er alles aan gedaan om een Corona-proof concept te ontwikkelen, in overleg met de locaties en de routeplanner. De redenen dat we besloten hebben om de rally te verplaatsen zijn de volgende:

  • Om u als rijder de beleving te geven van een rally zoals u die van ons gewend bent, moeten we een vrij grote groep vrijwilligers op de been brengen. Zeker met het ‘rally to-go’ concept was de inzet van onze vrijwilligers hard nodig om groepsvorming en stagnatie te voorkomen.
  • Omdat we geen concessies willen doen aan de sfeer en service, valt onze rally onder de categorie ‘evenement’.
  • Het alternatief van onbemande stempelposten, geen mogelijkheid gebruik te maken van het sanitair bij de locaties, geen officieel ingerichte start en finish locatie spreekt ons niet aan.
  • De verwachting is dat evenementen op een schaal zoals onze rally met minstens 75 deelnemende auto’s tot 1 juli as. niet mogelijk is.
  • In het najaar zullen meer deelnemers en vrijwilligers gevaccineerd zijn en verwachten wij dat de regels soepeler zullen zijn.

Wat betekent dit voor uw aanmelding? Wat ons betreft laten we deze staan en schuift uw aanmelding door naar de nieuwe datum. U hoeft daarvoor niets te doen!

Mocht u op de nieuwe datum NIET kunnen deelnemen, dan horen we dat graag! In het geval u het deelnemersgeld al heeft betaald, dan storten wij dat uiteraard onmiddellijk terug. Neemt u in dat geval contact op met het secretariaat: classicrally@mkproducties.nl. Dus alleen als u uw deelname voor 18 september wilt annuleren, neemt u contact met ons op!

Als laatste spreken we de hoop uit dat we gezamenlijk, snel en gezond uit deze pandemie komen en dat wij u medio september weer live kunnen ontmoeten. Wij wensen u alvast een mooie zomer toe!

Met vriendelijke groet, namens de voltallig Rally commissie
Ruud Teeuwen, voorzitter

Deel dit bericht op: