De flyer is klaar en verstuurd, een aantal belangrijke sponsors heeft zich verbonden aan de 18e editie van de RCCR en twee belangrijke locaties liggen vast. Kortom, er is na de laatste editie van de rally op 18 september jl. weer veel werk verzet door de immer positief ingestelde rally commissie. Een lockdown meer of minder laat ze niet tegenhouden!

De datum is zaterdag 28 mei 2022 en de start zal plaatsvinden bij Vliegbasis Soesterberg. De route wordt momenteel verder verfijnd door het team van Rally events maar zal hoogstwaarschijnlijk richting de Betuwe gaan. De eind locatie ligt ook al vast, namelijk vliegveld Teuge te Teuge.  Kortom, alle reden om u vandaag nog aan te melden! Dat kan via deze site onder ‘inschrijven’ waar u het online aanmeldingsformulier vindt. U ontvangt een nota en na ontvangst van uw betaling is uw aanmelding afgerond en kunt u zich verheugen op een mooie dag in het voorjaar.

 

Deel dit bericht op: