Sinds Editie 18 op zaterdag 28 mei jl., heeft de rally commissie van Rotary Club Bussum niet stilgezeten. Traditiegetrouw proberen we voor de kerstdagen de flyer bij u op de mat te krijgen. Daarvoor moet de route in grote lijnen bekend zijn. Onze eerste prioriteit is echter het kiezen van het Goede Doel, en ook dat is weer gelukt. Met als thema ‘Coast to coast’  zijn de onderhandelingen gestart met locaties aan de Zuiderzee en de Noordzee. De route daartussen wordt momenteel verder verfijnd maar het is duidelijk dat deze in Noord-Holland zal liggen. U kunt het aan de professionals van Rally Events overlaten dat het weer een spectaculaire tocht wordt. Ook dit jaar heeft u weer de keuze deel te nemen aan de Tour- óf de Sportklasse.

Om 09.30 starten de eerste auto’s en omstreeks 17.00 uur zal de eerste auto finishen bij Parnassia aan Zee in Bloemendaal. De route zal dit jaar in Noord-Holland liggen, tussen Zuiderzee en Noordzee.  Ook dit jaar heeft u weer de keuze deel te nemen aan de Tour- óf de Sportklasse.

De totale lengte van de route is ongeveer 175 km waarvoor u zo’n 6 uur onderweg bent. Er wordt gebruik gemaakt van diverse kaartleessystemen zoals de bekende bol-pijl, kaartfragmenten met ingetekende punten en blinde kaarten. Er worden diverse controles ingebouwd om tot een eindklassering te komen. Het is dus geen snelheidsrit!

Deel dit bericht op: