de stempelpost die nooit gevonden werd in 2012

Inmiddels zijn er 65 equipes ingeschreven, terwijl het mooie weer nog moet beginnen! Een prachtig deelnemersveld tot nu toe als we kijken naar de deelnemerslijst met erg veel equipes die eerdere edities ook mee hebben gereden en de kwaliteit en sfeer van de inmiddels traditionele RCCR weten te waarderen. Nu maar hopen op mooi weer !  Alle locaties zijn inmiddels vastgelegd en de rijders zullen aangenaam verrast worden door de plekken die Henny van Miltenburg van RallyEvents en natuurlijk onze eigen Jaap Nijland hebben weten te contracteren. Nu is het een kwestie van de route verder verfijnen, de moeilijkheidsgraad hier en daar wat aanpassen, foto’s maken en valkuilen graven…… Want reken er op dat er instinkers zullen zijn ! De stukken die zo eenvoudig lijken in het routeboek zijn vaak de delen waar de meeste strafpunten gehaald worden omdat daar de valkuilen wagenwijd open staan !

 

 

Deel dit bericht op: