VOOR WIE:
Enthousiaste rallyrijders, van oudsher Classic Car rijders, en vanaf dit jaar ook geopend voor alle Cabrio rijders. De naam Rotary Classic Car Rally is vanaf nu Rotary Cabrio & Classic Rally – nog steeds RCCR. Hiermee willen we, naast onze trouwe Classic Car rijders, ook het groeiend aantal enthousiaste cabrio rijders bereiken die plezier hebben in rally rijden.

HOE:
We hebben een aantal jaren een Tourklasse en een Sportklasse gehad. Voor deze Jubileum editie, hebben we besloten slechts één klasse te hanteren met een route die aansluit bij de gehele doelgroep.

WAAR:
De start van de rally is in het Gooi, vervolgens gaat de route door Midden-Nederland en de finish is weer in het Gooi. In deze jubileum editie doen we de mooiste locaties uit het verleden nogmaals aan.

Deel dit bericht op: